Samsung Galaxy S6 specificaties

Samsung Galaxy S6 releaseEen van de belangrijkste onderdelen van een nieuwe smartphone zijn natuurlijk de specificaties. Aangezien het hier om een hele nieuwe smartphone gaat, waar eigenlijk nog niet veel over bekend is, kunnen wij u helaas nog niet met zekerheid mededelen wat de specificaties van de Galaxy S6 daadwerkelijk zullen zijn. Uit verschillende geruchten blijkt echter wel dat de specifricaties van de Galaxy S6 een heel stuk beter zal zijn dan de voorganger. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de specificaties waarover op dit moment geruchten gaan, het is nogmaals dus nog helemaal niet zeker of het uiteindelijke toestel van deze specificaties voorzien zal zijn.

Camera

De Samsung Galaxy S6 zal naar alle waarschijnlijk een 20-megapixel camera aan de achterkant krijgen. Hiermee breekt Samsung meteen een record bij hun eigenlijk toestellen. De camera aan de voorkant zijn waarschijnlijk 4- tot 7-megapixel worden, hierover is echter nog erg weinig bekend.

Geheugen

De Galaxy S6 zal worden voorzien van 64GB aan intern geheugen. Het geheugen zal verder uitbreidbaar zijn tot 128GB door middel van een SD-kaart.

Besturingssysteem

De Samsung Galaxy S6 zal draaien op Android Mlkshake of Tizen OS, hierover is nog niet bijzonder veel duidelijk. Wel is dus duidelijk dat Samsung het toestel zal laten draaien op één van de nieuweSnapdragon 810 besturingssystemen.

Uiterlijk

Er gaan geruchten van de Samsung Galaxy S6 zal worden voorzien van Gorilla Glass, dit is, zoals de naam al aangeeft, bijzonder stevig en helder glas. De behuizing zal verder worden gemaakt van aluminium. Er gaan ook enkele geruchten dat het toestel flexibel glas zal gaan krijgen, maar dit is nog absoluut niet zeker.

Batterij/accuduur

De Samsung Galaxy S6 zal een batterij van 4000mAh gaan krijgen. In vergelijking met andere smartphones springt de S6 hiermee er niet echt uit, maar het is voor een toestel van dergelijk formaat een prima batterij. Er gaan geruchten dat de Galaxy S6 de mogelijkheid heeft om draadloos opgeladen te worden.