Samsung Galaxy S6 release

Galaxy S6Het spannendste aan een nieuw toestel zoals de Samsung Galaxy S6 is natuurlijk altijd de releasedatum, deze datums worden namelijk altijd goed achtergehouden door de producenten. Naar alle waarschijnlijkheid zal de release van de Galaxy S6 echt pas in 2015 plaatsvinden. Eerder gingen er geruchten dat het nieuwe toestel nog in 2014 op de markt zou gaan komen, maar dit blijkt uiteindelijk toch niet waar te zijn. Websites die dicht bij het vuur zitten, zoals SamMobile, geven aan dat we de Samsung Galaxy S6 release in maart of april 2014 kunnen verwachten. De reden hiervoor zou ook zijn dat Qualcomm pas in februari 2014 met een nieuwe processor op de markt komt, die hoogstwaarschijnlijk gebruik zal gaan worden voor de Galaxy S6. Dat zou betekenen dat Samsung pas in februari kan beginnen met de werkelijke productie van het toestel, waardoor maart of april waarschijnlijk de releasemaanden zullen zijn.

Wanneer is de daadwerkelijke release?

Samsung staat erom bekend een nieuwe smartphone altijd vrij snel na de aankondiging al uit te brengen, zo was dit bijvoorbeeld ook bij het meeste recente toestel van Samsung, de Samsung Galaxy Alpha. Dit toestel werd ook vrij onverwachts aangekondigd en zeer snel daarna ook al meteen uitgebracht. Natuurlijk gaat er om een dusdanig bekend toestel als de Galaxy S6 wel wat meer voorbereiding aan vooraf.

Waarom de release pas begin 2015?

Een andere reden dat Samsung pas in het begin van 2015 met de Samsung Galaxy S6 op de markt zal komen, is omdat Samsung na de zomer van 2014 al met 2 nieuwe toestellen op de markt is gekomen, namelijk de Samsung Galaxy Note 4 en de Galaxy Alpha. Het zou voor de verkoopcijfers van deze twee toestellen niet bevorderend werken als Samsung als vroegtijdig met een alles overtreffend toestel op de markt komt.

Wij houden u op de hoogte van de releasedatum!

Het blijft op dit moment nog een kwestie van gissen wat de uiteindelijke releasedatum van de Galaxy S6 zal zijn, maar natuurlijk houden wij u hier door middel van nieuwsberichten van op de hoogte!