Samsung Galaxy S6 krijgt waarschijnlijk een gebogen scherm

0

Galaxy S6 conceptVolgens verschillende geruchten zou Samsung bezig zijn met het ontwikkelen van een smartphone met gebogen scherm, waarschijnlijk gaat het in dit geval om de nieuwe Samsung Galaxy S6 die we begin 2015 kunnen verwachten. Het gebogen scherm heeft nu al de benaming ‘Dual-Edge’ gekregen, het betreft een scherm dat doorloopt over de rand van je telefoon.

Betrouwbare bron

Het gerucht vindt zijn oorsprong in een redelijk betrouwbare bron, het is namelijk afkomstig van Jerry Kang. Jerry Kang is een senior analist die tijdens het IHS Display Analyst Conference meer wist te vertellen over de nieuwe Samsung Galaxy S6. Jerry geeft aan dat de telefoon zowel aan de linker als de rechterkant zal worden voorzien van een gebogen beeldscherm.

Er zijn nog meer specificaties uitgelekt

Een tijdje geleden lekte er ook al een aantal andere specificaties van het nieuwe Samsung toestel uit, zo geeft de website SamMobile aan te beschikken over een groot aantal van de specificaties van de Galaxy S6. De website geeft aan dat de nieuwe smartphone een Quad HD beeldscherm krijg met 16 of 20-megapixel camera. Het is in ieder geval al wel duidelijk dat er verschillende versies op de markt zullen komen, het grote verschil zal gaan zitten in de opslagcapaciteit. Naar verwachting zal er een 32, 64 en 128 gigabyte S6 op de markt gaan komen.

SamMobile Samsung Galaxy S6

Qualcomm Snapdragon 810 processorSnapdragon 810

Verder geeft SamMobile aan dat er ook verschil zal gaan zitten in de processor. Zo zou één van de versies worden voorzien van een Qualcomm Snapdragon 810 processor. Deze nieuwe processor is op dit moment nog niet uit, waarschijnlijk zal Qualcomm deze processor vanaf begin 2015 beschikbaar stellen. Het lijkt ons onwaarschijnlijk dat er tot begin 2015 nog veel specificaties uit zullen lekken, begin 2015 weten we waarschijnlijk alweer een heel stuk meer over het nieuwe toestel van Samsung.

Share.

About Author

Leave A Reply