Samsung Galaxy S6 abonnement

Galaxy S6 conceptToestellen als de Galaxy S5 en de Galaxy S6 worden over het algemeen vaak in combinatie met een abonnement aangeschaft. Het is echter altijd vrij lastig om de goedkoopste aanbieder hiervoor te vinden, juist aangezien u eigenlijk bij enorm veel providers terecht kunt. Wij hebben onze website opgericht om u meer informatie te verstrekken over het nieuwe toestel van Samsung, daarbij vergelijken wij ook alle (betrouwbare) Nederlandse providers met elkaar om voor u een overzicht van de goedkoopste Samsung Galaxy S6 abonnementen te kunnen maken.

De goedkoopste Samsung Galaxy S6 abonnementen

Hieronder ziet u welke abonnementen op dit moment het goedkoopst zijn. Helaas is de Samsung Galaxy S6 op dit moment nog niet officieel in Nederland verkrijgbaar, daarom hebben wij ervoor gekozen om u tot die tijd de beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S4 en Samsung Galaxy S5 te tonen. Natuurlijk zullen wij Galaxy S6 abonnementen gaan tonen op het moment dat het toestel in Nederland kan worden gekocht.

[daisycon_telecom mediaid=”232649″ amount=”5″ subid=”” provider=”0″ mobiles=”2579,2582,2581″ duration=”24″ programs=”all” minmob=”0″ maxmob=”1000″ minmin=”100″ maxmin=”500″ minint=”200″ maxint=”5000″ minab=”0″ maxab=”100″]

Wat kost een Galaxy S6 abonnement?

De gemiddelde maandprijs van een Galaxy S6 abonnement zal naar alle waarschijnlijkheid rond de €49 tot €55 liggen, uiteraard afhankelijk van hoe u uw abonnement samenstelt. Natuurlijk zullen er in het begin ook weer een groot aantal aanbiedingen zijn, via onze website proberen wij u daar zo goed mogelijk van op de hoogte te houden. De beste aanbiedingen tonen wij vaak ook door middel van advertentiebanners, hier kunt u dus ook naar kijken.

Galaxy S6 met een Sim Only abonnement

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een los Sim Only abonnement af te sluiten bij uw Galaxy S6. U kunt dan het toestel gewoon los aanschaffen en hier vervolgens een persoonlijk Sim Only abonnement bij afsluiten. Over het algemeen kunt u met deze constructie wel wat geld besparen, maar niet iedereen vindt het ook echt de moeite waard. Bent u benieuwd of een Sim Only abonnement qua prijzen bij u past? Begin hieronder direct met vergelijken!